О проекте
Расширенный поиск
Меню
Пополнить коллекцию
Рубрикатор
Последние поступления
Словари
Наши сервисы
Вакансии для экспертов
Учебные материалы
Другие публикации
Помощь студенту
Назад
Рефераты
Дипломные работы
Магистерские диссертации
Отчеты по практике
Ответы на вопросы
Курсовые работы
Курсовые проекты
Практические задания
Эссе
Защитная речь
Доклады
Учебные пособия
Контрольные работы
Методички
Лекции
Сочинения
Назад
Литература
Статья
Другое
Не определено
На главную
Расширенный поиск
Опубликовать
Помощь экспертов - репетиторов
Помощь с дипломной
С отчетом о практике
Помощь с магистерской
Помощь с курсовой
Помощь с рефератом
Помощь с контрольной
Помощь с эссе
Срочная помощь студентам
Учебные материалы
Рефераты
Дипломные работы
Магистерские диссертации
Отчеты по практике
Ответы на вопросы
Курсовые работы
Курсовые проекты
Практические задания
Эссе
Защитная речь
Доклады
Учебные пособия
Контрольные работы
Методички
Лекции
Сочинения
Почитать
Литература
Статья
Другое
Не определено
Помощь в написании работ
Написать дипломную работу
С отчетом о практике
Помощь с магистерской
Помощь с курсовой
Помощь с рефератом
Помощь с контрольной
Написать эссе
Срочная помощь студентам
Тема:
Харчові волокна
Вид работы:
Курсовая работа (т)
Предмет:
Другое
Язык:
Украинский
,
Формат файла:
MS Word
137,4 Кб
Скачать
Опубликовано:
2014-08-30
Поделись с друзьями:
Все курсовые работы по другим направлениям
Скачать курсовую работу
Читать текст online
Заказать курсовую
*Помощь в написании!
Посмотреть все курсовые работы
Вы можете узнать стоимость помощи в написании студенческой работы.
Помощь в написании работы, которую точно примут!
Похожие работы
Хімічний склад та харчова цінність м’яса
Еластин дуже стійкий проти нагрівання, в гарячій воді він тільки набухає. Чим більше в мясі колагену й еластину, тим воно твердіше, а його харчова цінність нижча.
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
Харчова та біологічна цінність нових овочево-фруктових консервів
...порівняно зі свіжою сировиною становить 22.6, ?-каротину - 58.3, поліфенольних сполук - 68.6%. Ключові слова: харчова цінність, біологічна цінність, овочево-фруктові консерви, органічні кислоти, фруктоза, антиоксиданти, бланшування, пастеризація.
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
Фізіологічне значення зернових, борошняних та кондитерських виробів
Бобові (зернові і овочеві) багаті на білки, жири, харчове волокно - але білки бобових мають низький амінокислотний скор, особливо по сірковмісних (метіонін, цистін, цистеїн) і пов'язані у погано перетравлюваний комплекс; містять термостійкі білки...
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
Харчова добавка аспартам Е951
Аспартам – штучний підсолоджувач, замінник цукру ( харчова добавка E951). Метиловий ефір дипептиду, що складається із стандартних амінокислот: аспарагінової і фенілаланіну.
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
Хімічний склад і харчова цінність продуктів
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
ноутворенн¤ у харчов ?й галуз? (на баз? ¬«ѕ " ?цманський хл?бокомб?нат"
...в економ≥ц≥. р≥м адм≥н≥стративних метод≥в регулюванн¤ ц≥ноутворенн¤ в харчов ≥й промисловост≥, держава використовуЇ опосередковане регулюванн¤ ц≥н, ¤ке про¤вл¤Їтьс¤ в р≥зних формах, а саме: наданн¤ п≥дприЇмствам податкових п≥льг, повне зв≥льненн¤
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
Харчова добавка Е270 – молочна кислота
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
Не нашли материал для своей работы?
Поможем написать уникальную работу Без плагиата!
Узнайте