О проекте
Расширенный поиск
Меню
Пополнить коллекцию
Рубрикатор
Последние поступления
Словари
Наши сервисы
Вакансии для экспертов
Учебные материалы
Другие публикации
Помощь студенту
Назад
Рефераты
Дипломные работы
Магистерские диссертации
Отчеты по практике
Ответы на вопросы
Курсовые работы
Курсовые проекты
Практические задания
Эссе
Защитная речь
Доклады
Учебные пособия
Контрольные работы
Методички
Лекции
Сочинения
Назад
Литература
Статья
Другое
Не определено
На главную
Расширенный поиск
Опубликовать
Помощь экспертов - репетиторов
Помощь с дипломной
С отчетом о практике
Помощь с магистерской
Помощь с курсовой
Помощь с рефератом
Помощь с контрольной
Помощь с эссе
Срочная помощь студентам
Учебные материалы
Рефераты
Дипломные работы
Магистерские диссертации
Отчеты по практике
Ответы на вопросы
Курсовые работы
Курсовые проекты
Практические задания
Эссе
Защитная речь
Доклады
Учебные пособия
Контрольные работы
Методички
Лекции
Сочинения
Почитать
Литература
Статья
Другое
Не определено
Помощь в написании работ
Написать дипломную работу
С отчетом о практике
Помощь с магистерской
Помощь с курсовой
Помощь с рефератом
Помощь с контрольной
Написать эссе
Срочная помощь студентам
Тема:
Товарознавча характеристика шоколадної плитки
Вид работы:
Курсовая работа (т)
Предмет:
Другое
Язык:
Русский
,
Формат файла:
MS Word
516,03 kb
Скачать
Опубликовано:
2010-12-22
Поделись с друзьями:
Все курсовые работы по другим направлениям
Скачать курсовую работу
Читать текст online
Заказать курсовую
*Помощь в написании!
Посмотреть все курсовые работы
Вы можете узнать стоимость помощи в написании студенческой работы.
Помощь в написании работы, которую точно примут!
Похожие работы
Товарознавча оцінка асортименту харчових продуктів (шоколаду та шоколадних...
Саме ці речовини містяться в сировині, із якої і виготовляється шоколадна продукція [9,20].
Проведена повна товарознавча оцінка шоколадної плитки, що представлена на ринку України. Таким чином, зрозуміло: шоколад, як продукт майже повсякденного...
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
Технологія приготування бісквітних товарів: торт "Корзина з полуницею"
2.7 Технологічна схема напівфабрикату для оздоблення. 2.8 Контроль якості готової продукції. . Товарознавча характеристика сировини.
С. Торти шоколадно -вафельні та тістечка - при температурі (18 +- 3 °С). Транспорт, призначений для доставки...
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
Удосконалення якості обслуговування та надання послуг у ресторані "Шинок"
...выбор100/3051Пироженое "Ёжик"5019Кексик "Хмельная Вишня"5025Тортик " Шоколадно -ореховое искушение" Нежный бисквит с кусочками шоколада и ореховым.
Знати сорти і види вітчизняних та імпортних товарів, а також їх коротку Товарознавча характеристика .
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
Технологія виготовлення кондитерських виробів із бісквітного тіста
.1 Коротка товарознавча характеристика . Борошно - це порошкоподібний продукт, який одержують при розмелюванні зерна.
Розрізняють маргарин: столовий, вершковий, молочний, також є з добавками шоколадно -молочні, шоколадні.
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
Розвиток маркетингової діяльності на підприємстві ТзОВ TBK "Львівхолод"
Порівняльна характеристика комплексів «4P» і «4С» На нашу думку, варто враховувати те, що концепція...
Існують різні класифікації цього класу товарів - товарознавча , торгівельна, статистична, митна, міжнародна. Кожна з них має свою конкретну мету.
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
Не нашли материал для своей работы?
Поможем написать уникальную работу Без плагиата!
Узнайте