О проекте
Расширенный поиск
Меню
Пополнить коллекцию
Рубрикатор
Последние поступления
Словари
Наши сервисы
Вакансии для экспертов
Учебные материалы
Другие публикации
Помощь студенту
Назад
Рефераты
Дипломные работы
Магистерские диссертации
Отчеты по практике
Ответы на вопросы
Курсовые работы
Курсовые проекты
Практические задания
Эссе
Защитная речь
Доклады
Учебные пособия
Контрольные работы
Методички
Лекции
Сочинения
Назад
Литература
Статья
Другое
Не определено
На главную
Расширенный поиск
Опубликовать
Помощь экспертов - репетиторов
Помощь с дипломной
С отчетом о практике
Помощь с магистерской
Помощь с курсовой
Помощь с рефератом
Помощь с контрольной
Помощь с эссе
Срочная помощь студентам
Учебные материалы
Рефераты
Дипломные работы
Магистерские диссертации
Отчеты по практике
Ответы на вопросы
Курсовые работы
Курсовые проекты
Практические задания
Эссе
Защитная речь
Доклады
Учебные пособия
Контрольные работы
Методички
Лекции
Сочинения
Почитать
Литература
Статья
Другое
Не определено
Помощь в написании работ
Написать дипломную работу
С отчетом о практике
Помощь с магистерской
Помощь с курсовой
Помощь с рефератом
Помощь с контрольной
Написать эссе
Срочная помощь студентам
Тема:
Харчова цінність топінамбура
Вид работы:
Курсовая работа (т)
Предмет:
Другое
Язык:
Украинский
,
Формат файла:
MS Word
1,83 Мб
Скачать
Опубликовано:
2014-01-30
Поделись с друзьями:
Все курсовые работы по другим направлениям
Скачать курсовую работу
Читать текст online
Заказать курсовую
*Помощь в написании!
Посмотреть все курсовые работы
Вы можете узнать стоимость помощи в написании студенческой работы.
Помощь в написании работы, которую точно примут!
Похожие работы
ноутворенн¤ у харчов ?й галуз? (на баз? ¬«ѕ " ?цманський хл?бокомб?нат"
...в економ≥ ц ≥. р≥м адм≥н≥стративних метод≥в регулюванн¤ ц ≥ноутворенн¤ в харчов ≥й промисловост≥, держава використовуЇ опосередковане регулюванн¤ ц ≥н, ¤ке про¤вл¤Їтьс¤ в р≥зних формах, а саме: наданн¤ п≥дприЇмствам податкових п≥льг, повне зв≥льненн¤
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
ниженн¤ харчовоњ ц ?нност? нутр?Їнт?в п?д час збер?ганн¤ ? переробленн¤
¬≥дпов≥дно до г≥г≥Їн≥чних вимог щодо ¤кост≥ ≥ безпеки продовольчоњ сировини та харчових продукт≥в, харчова ц ≥нн≥сть њхн≥х окремих вид≥в ≥ груп визначаЇтьс¤ переважно вм≥стом у кожному з них окремих харчових речовин та енергетичною ц ≥нн≥стю.
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
ехнолог?¤ виробництва збагаченого хл?ба
...на основ≥ зернових сум≥шей. “акий хл≥б маЇ п≥двищену харчову ц ≥нн≥сть ≥ позитивно впливаЇ на орган≥зм людини в ц ≥лому. ’л≥б - це джерело кл≥тковини, що...
” структур≥ промислового виробництва рег≥ону найб≥льш питому вагу мають харчова , паливна...
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
Ёканом?ка Ѕеларус? ? перы¤д спроб эканам?чных пера?тварэнн¤? (50 Ц 60-ы¤ гг.) i...
¬ерасень 1953 г. Ц распрацо¢вацца с≥стэма эканам≥чных ≥ сацы¤льных мер (рашэнн≥ аб разв≥цц≥ жывЄлагадо¢л≥, павел≥чэнн≥ вытворчасц≥ прамысловых ≥ харчовых тавара¢ дл¤ народа, разв≥цц≥ бытавога ≥ гандлЄвага абслуго¢ванн¤ насельн≥цтва ≥ шэраг ≥ншых).
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
льське господарство i харчова промислов?сть ”крањни
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
ласиф?кац?¤ харчових добавок. ’арактеристика пол?пшувач?в органолептичних...
- технолог≥чн≥ харчов ≥ добавки: розпушувач≥ т≥ста, гелеутворювач≥, п≥ноутворювачи, в≥дб≥лювачи й ≥н. √. ѕол≥пшувач≥ ¤кост≥ харчових продукт≥в.
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
ќсобливост? технолог?њ переробки овоч?в
ќвоч≥ мають малий терм≥н збер≥ганн¤, тому дл¤ продовженн¤ њх придатност≥ застосовують р≥зн≥ методи консервац≥њ. ѕри консервац≥њ зм≥нюютьс¤ початков≥ властивост≥ св≥жоњ сировини, органолептичн≥ властивост≥ ≥ харчова ц ≥нн≥сть.
Скачать
Скачать документ
Читать online
Читать online
Не нашли материал для своей работы?
Поможем написать уникальную работу Без плагиата!
Узнайте